logo

Actualitat Notícies

L'experiència dels consumidors en Black Friday

Ja estem en la setmana del Black Friday. Són molts els consumidors que aprofiten aquest moment per a fer compres online amb avantatjosos descomptes És una experiència satisfactòria? La nostra enquesta sobre compres online ens permet obtindre interessants informacions.

Queden pocs dies per a Black Friday, una data que aprofiten molts usuaris per a fer les seues compres, gaudint de les anunciades avantatjoses condicions. La nostra última enquesta sobre satisfacció amb les compres online de productes llança llum sobre l'experiència de compra dels consumidors durant el *Black *Friday

Amazon, líder en Black Friday

Gràcies a les dades de la nostra enquesta sabem que la botiga més popular durant aquest període promocional és *Amazon: 30% de les compres del *Black *Friday es realitzen en aquesta plataforma.

Altres botigues online molt populars són *Aliexpress (12%), El Corte Inglés (9%), Media Markt (9%) i PC Components (6%).

Varietat i preu

En general els usuaris estan satisfets amb la varietat de productes en el *Black *Friday.

El preu dels productes en aqueixa data també mereix una bona valoració.

En canvi, el principal problema al qual s'enfronten els usuaris en aqueixa data és el lliurament dels productes: els usuaris que van respondre a l'enquesta valoren amb un 76 sobre 100 aquest paràmetre, molt per damunt de la satisfacció amb el lliurament a temps dels productes durant el Singles Day, però per davall del grau de satisfacció en períodes no promocionals: un dia *culquiera la satisfacció amb el lliurament és major (79)

Més problemes que un dia qualsevol

Els potencials problemes en les compres online es refereixen a retards, però també a productes que no arriben o que arriben defectuosos, enviaments del producte erroni, problemes amb la garantia o el dret al desistiment…

Les respostes dels usuaris ens mostren que, igual que succeïa amb el *Singles *Day, durant el *Black *Friday la prevalença de problemes és lleugerament major que durant períodes no promocionals: només un 15% dels usuaris refereixen haver tingut algun problema un dia qualsevol, mentre que en el cas del període promocional (*Black *Friday en aquest cas), puja al 20%.

I tu, compraràs en Black Friday?

No vages a cegues: consulta les informacions i consells d'OCU, especialment els nostres comparadors de productes: tecnologia, electrònica, electrodomèstics, productes de llar... Localitza el millor per a tu i mira on pots comprar-ho al millor preu.

Consulta la notícia original *AQUI

© 2020 - Sernutec - Servicios y Nuevas Tecnologías